Design Flashback

Ihgår mærkte jeg noe rart med meg sell... Jeg begynte og tegne mine egne kjoler !! Før har jeg vell aldrig en gang tenkt på de designerne men igår tegna jeg noen ganske fine kjoler som jeg har lyst å få sydd. De er ganske enkle og har enda ikke tegna dem i farger, men det skall jeg snart gjøre . Her er kjolene jeg tegna igår: (husk att det bare er skisser, de blir bedre senere)Vill ha denne i lyse rosa eller lysegrøn eller lyseblå eller lyst grått.. Så vill jeg ha den store rosetten i en sterkere nyanse :) synes dere om den ??Den andre kjolen . Hade tenkt meg den i en mørkere farge :) Kanskje i mørke lilla eller mørke rød med svarte tråer :)
synes dere om den ?? :DOg den siste , den vill jeg ha i en klarere farge helst i litt glatt tøy :) Kanskje i rosa ?? =) synes dere??

Jeg tar gjerna emot tips om farger eller hvordan de kan bli bedre :-)

Pluss.....jeg har fått verdens søteste hund :D Smiley heter hun og er en Drever på 4 måneder :) Pena mi <3

Igår fikk jeg med mamma på TREND og fikk køpt en sinnsykt kul topp :D


Den er i mer klarere turkis, men ettersom att jeg bare kan bruka webcam så får dere nøye dere med det :)

Vad synes dere om køpet mitt og kjolene ?? :)

-Emie

Én kommentar

Sindre

14.aug.2010 kl.18:26

Det er den beste hunden ever :) <3

Skriv en ny kommentar

OfcEmiiie

OfcEmiiie

13, Trysil

Jeg er ei jente som er gla i det meste , det vill si allt utenom Hylende unger og insekter samt bad Solbrenne. Bor i ett litet sted Sälen I Sverige. Eller er jeg hoss pappaen min i Trysil annenhver helg. Har allt som allt 4 hunder; Micro Tyson, Bonny, Donna og Zorro. Håper jeg kan få stille ut en av de noen sommer men det er bare en drøm uten trening.. ''/ Blogger om allt som jeg finner på så du vet aldri vad du får her ;)) Stay Tuned (y' ________________________________ Prøver og Blogge på Norsk og svensk pga att jeg har venner i både Norge og Sverige ((: Men noen ganger blir det ikke som jeg har tenkt meg...

Kategorier

Arkiv

hits